Medewerkers

Huisarts, spreekuur op dinsdagochtend, woensdag en donderdag. Op maandagmiddag kleine chirurgische ingreepjes.
Mijn opleiding heb ik in Leiden gedaan, daarna 3 jaar bezig geweest met voorbereidingen voor de tropen. Vervolgens 6 jaar in Zambia en Malawi als tropenarts gewerkt. 
Huisarts, spreekuur op maandag, dinsdagochtend en vrijdag
Mijn manier van werken is om bij u verder te kijken dan de kwaal alleen. De uitdaging die ik hierin zie is om u als persoon te begrijpen. Wat drijft u naar de huisarts te gaan? Welke rol speelt uw omgeving en familie hierin? 
Praktijkmanager
Na 5 jaar samen met mijn man huisarts op Schiermonnikoog te zijn geweest zijn we sinds 2000 terug in het centrum van Nederland en heb ik in Voorthuizen met veel plezier samen met mijn man de praktijk gerund tot 1 juli 2018. Ik blijf aan de praktijk verbonden als praktijkmanager.
Assistente
Met veel plezier werk ik al jaren in huisartsenpraktijk Wilbrink! Om werk en gezin te combineren werk ik nu 1,5 dag. Het ene dagdeel heb ik de telefoon en de balie en het andere dagdeel ons assistentenspreekuur.
Assistente
Sinds juli 2008 werk ik in deze gezellige en veelzijdige praktijk. Op dit moment werk ik op dinsdag, woensdag, en vrijdag. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Barneveld waardoor ik lekker op de fiets naar mijn werk kan.
Assistente

Na 9 jaar op de huisartsenpost te hebben gewerkt ben ik hier sinds september 2017 met veel plezier aan het werk als doktersassistente.
Naast mijn werk ben ik moeder van 3 kinderen en geniet hier ontzettend van.
 

Praktijkondersteuner, spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag
Voor 2,5 dag werk ik als praktijkondersteuner in huisartsenpraktijk Wilbrink. De andere dagen van de week ben ik bij mijn 3 dochters en vermaak ik mij met het heen en weer chauffeuren naar de sporten van de meiden en sport ik zelf ook.
Praktijkondersteuner, spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag
Sinds januari 2018 ben ik in opleiding tot praktijkondersteuner en loop ik stage in de praktijk. Vanaf augustus 2018 werk ik niet meer als assistente maar sta voor u klaar als praktijkondersteuner.