Reizigersvaccinatie

Dokter Wilbrink is tropenarts. Hij is aangesloten bij reisprik.nl.

U kunt bij hem terecht voor professioneel, deskundig advies en alle vaccinaties (ook gele koorts). Indien u een afspraak wilt maken, kunt u dit het beste doen via de website reisprik.nl. Als u daar uw gegevens invult, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Reisprik is een landelijk netwerk van huisartsenpraktijken voor advies aan reizigers over vaccinaties. Van een bij Reisprik aangesloten praktijk mag u kwaliteit en service verwachten. Op één en dezelfde locatie kunt u terecht voor een deskundig reisadvies en voor al uw vaccinaties.

Ook aanverwante artikelen om uw verblijf in het buitenland voorspoedig te laten verlopen kunt u hier verkrijgen. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven. Gezond op reis begint bij Reisprik!
Reisprik is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR).

LET OP: In de meeste gevallen worden deze vaccinaties niet vergoed. De kosten voor de vaccinaties kunt u berekenen op de website Medicijnkosten.


Reizigersinformatie:
Informatie van de Rijksoverheid over reizen in het buitenland vindt u op de websites Reisadviezen en Vakantie en reizen.