Team members

General practitioner, consultation hour on Monday afternoon, Tuesday morning, Wednesday and Thursday
Mijn opleiding heb ik in Leiden gedaan, daarna 3 jaar bezig geweest met voorbereidingen voor de tropen. Vervolgens 6 jaar in Zambia en Malawi als tropenarts gewerkt. 
General practitioner, consultation hour on Monday, Tuesday morning every other week and Friday
Mijn manier van werken is om bij u verder te kijken dan de kwaal alleen. De uitdaging die ik hierin zie is om u als persoon te begrijpen. Wat drijft u naar de huisarts te gaan? Welke rol speelt uw omgeving en familie hierin? 
Practice manager
Beugelsdijk om het onderscheid te maken tussen man en vrouw Wilbrink. Ik heb eerst een opleiding tot diëtist gedaan en ben daarna in Leiden geneeskunde gaan studeren.
Assistant
Met veel plezier werk ik al jaren in huisartsenpraktijk Wilbrink! Om werk en gezin te combineren werk ik nu 1,5 dag. Het ene dagdeel heb ik de telefoon en de balie en het andere dagdeel ons assistentenspreekuur.
Assistant
Sinds juli 2008 werk ik in deze praktijk. Vanaf augustus 2015 werk ik op woensdag- en vrijdagen. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Barneveld. Na mijn opleiding heb ik 4 jaar in een solo huisartsenpraktijk gewerkt.
Assistant

Na 9 jaar op de huisartsenpost te hebben gewerkt ben ik hier sinds september 2017 met veel plezier aan het werk als doktersassistente.
Naast mijn werk ben ik moeder van 3 kinderen en geniet hier ontzettend van.
 

Assistant

Na 10 jaar als verpleegkundige op afdeling chirurgie te hebben gewerkt in het ziekenhuis, werk ik hier sinds 2017 als praktijkassistente. Ik werk 4 dagen in de week van maandag tot en met vrijdag, afwisselend balie- en coördinerende werkzaamheden en eigen spreekuur.

Practice assistant, consultation hour on Monday, Tuesday and Thursday
Voor 2,5 dag werk ik als praktijkondersteuner in huisartsenpraktijk Wilbrink. De andere dagen van de week ben ik bij mijn 3 dochters en vermaak ik mij met het heen en weer chauffeuren naar de sporten van de meiden en sport ik zelf ook.
Practice assistant, consultation hour on Tuesday, Wednesday and Friday
Sinds het behalen van mijn diploma als doktersassistente in 2013 ben ik werkzaam in dit fijne team. Met de komst van onze dochter in april 2017 ben ik parttime gaan werken in deze praktijk.
POH-GGZ, present on Friday

Vanaf december 2019 ben ik als POH GGZ verbonden aan de praktijk. Iedere vrijdag ben ik aanwezig. Ik hoop samen met u zicht te krijgen op uw psychische klachten, uw daarin te begeleiden of zo nodig door te verwijzen.

Administrative assistant
Sinds 2006 werk ik hier in deze gezellige praktijk en verzorg ik de financiële administratie. Ik werk 14 uur (per week) en de rest van de tijd ben ik thuis bij onze 3 jongens.