Griepvaccinatie op donderdag 8 oktober

Op donderdag 8 oktober geven wij de griepvaccinaties op een andere locatie i.v.m. corona nl. in de Bethabarakerk aan de van den Berglaan te Voorthuizen, vlakbij onze praktijk. Hier kunnen we u allen ontvangen in een ruimere locatie zodat we 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen bewaren.

U krijgt de uitnodiging binnenkort in de bus. Neem de uitnodiging mee, zonder deze kunnen wij niet vaccineren. 

Wij vragen u kleding te dragen met korte mouwen zodat de doorstroom snel kan zijn.

Ook vragen wij u om op de genoemde tijd te komen om opstoppingen te voorkomen. Ruilen is in principe niet mogelijk. Op een andere dag vaccineren willen we zoveel mogelijk beperken. Overleg dit altijd met onze assistentes.

Dit jaar worden de geboortejaren van 1941 t/m 1947 uitgenodigd voor het pneumococcenvaccin. Deze wordt gegeven om een ernstige vorm van longontsteking te voorkomen bij ouderen. Voor meer informatie zie de uitnodigingsbrief. Dit betekent dat u 2 prikken krijgt: in elke arm één.

Heeft u aangegeven dat u geen griepprik wilt en als zodanig bij ons in het systeem te boek staat maar dit jaar overweegt er wel een te nemen, neemt u contact op met de assistente. Wij kunnen dan zien of wij nog een extra bestelling kunnen doen.